2010. december 19., vasárnap

Zene

   Zavar, hogy mondom, mondom, de szerintem nem tudjátok, miről is beszélek. A metálzenekarok sem durvák mindig. Persze, vannak keményebb számaik. Meg vannak lassúk is.
   Évekkel ezelőtt összeállítottam egy cd-t ilyenfajta lassú számokból. Elég sokat hallgattam, aztán G. mondta, hogy álljak le vele, mert teljesen befordít. Igaza volt, kezdtem bedepizni tőlük. De ez a két szám azóta is nagy kedvenc.

Iced Earth - Melancholy


Iced Earth - Watching over me

5 megjegyzés:

  1. Nekem ezek tetszenek! :-D
    Egyébként nyugalom, én értem, hogy miről beszélsz. :) A Black Sabbath és Led Zeppelin is metál volt. Ma meg van kismillió metál irányzat. Death metal, trash metal, black metal, power metal, stb. :D Ezek között akad néhány dallamos, hörgésmentes nóta is. :) És azok tényleg jók!

    VálaszTörlés
  2. Úgyhogy most keresem a fantasy témájú zenéket. :D :D :D Mindegy, hogy metal vagy sem, ezek után most ráéheztem. :D

    VálaszTörlés
  3. Fú, pl. ez is jó! http://www.youtube.com/watch?v=8fNJSUSY4Ig
    Ír black metal. Na tessék, meg tudok én hallgatni ilyesmit is. XD

    VálaszTörlés
  4. G-nek sokszor igaza van:)

    Bár a hörgéseset én sem szeretem, a Children bejön. Az Iced Eart tényleg nem hörög, de aztán ott a Helloween, szeretem a zenéjüket, de azok a magas hangok?? Azt mondom, ha férfi, ne legyen szoprán:)
    Meghallgattam, egész jó. A végére belendül a zene, gondolom, ez is lassú szám. Mondjuk egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan együttest hallgatok, ahol nő is énekel. Valamiért a férfihang jobban leköt:) De a Guanot és a Soul Grindet szeretem:) Bár utóbbinak csak egy albuma van meg, az nagyon jó. Finnek, és finnül is énekelnek részeket. Érdekes:)

    VálaszTörlés