2011. március 27., vasárnap

Farkas-képek

   Még hónapokkal ezelőtt terveztem, hogy felteszek farkasos képeket. Sokan írnak a blogvilágban alakváltókról, többnyire farkassal találkoztam, és gondoltam, aki véletlenül erre téved, ne távozzon üres kézzel.
   Első körben ennyit találtam a gépen, de biztos vagyok benne, hogy van még. Később azok is jönnek.



8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép képek, nekem nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom a farkasokat! ^^ Már kihagyhatatlanok a regényeimből! :-) Szóval nagyon nagy köszi! Az első kép fantasztikus, és közben olyan emberi, és mégis annál sokkalta szebb. Olyan... nem is tudom. Huh, romantikus, bármennyire is állatokról van szó. Na, szóval talán érted. :-D Meghat.

    VálaszTörlés
  3. Hú, nem is tudtam, hogy farkasos vagy:)
    Értem:)

    VálaszTörlés
  4. jaj, de szép az a csókos kép, na meg a többi is. Az utolsó főleg a színe miatt::))

    VálaszTörlés
  5. Juj ,nagyon szép képek!:) Nekem főleg a második tetszik.:) Van benne valami... gonosz.Megfogott,pedig rólam nem mondhatni,hogy a gonoszságot részesítem előnyben ami az írásaimból is kiderülhet, de gondolkozom egy olyan történeten, ahol a főszereplő nem a jó kategóriába tartozik.^^
    Plusz még az is, amiért kedvelem ezeket az állatokat, hogy valamilyen szintem közöm van hozzájuk a vezetéknevem miatt.:)

    VálaszTörlés
  6. Lenyűgöző volt itt járni Nálad ..mint mindíg......a képek amit feltettél a farkasokról.....számomra azt igazolták újra és újra...hogy minden ÉLŐ-LÉNY...egyszerre nemes lélek..és olykor "gonosz" is...legfőképpen mi emberek.....és közben hogy be lennénk tojva ha egy farkassal találnánk magunkat szembe...holott csak TÜKÖRKÉPÜNK ő is......hümm hümm

    csodaszép képek...az első nagyon megindító....

    VálaszTörlés
  7. És akkor még a macskákat nem is láttátok:) Azok is tudnak hasonlókat;)
    Örülök, hogy tetszenek a képek:)

    Any: hajrá! Nekem is van ötletem, és Zora is most ír ilyan főszereplőről:) Farkas a mi családunkban is van:)

    VálaszTörlés