2011. január 15., szombat

Tudjátok...

   ...ki van a cucc alatt?

8 megjegyzés:

  1. Chris Evans, nem? Ő lesz Amerika Kapitánya. XD

    VálaszTörlés
  2. Hát... azt nem tudomm:)
    Mindjárt utánanézek.

    Ezt találtam:
    "A nagy világválság alatt született Steve Rogers egy szegény család gyengécske fiaként nőtt fel. A II. világháború kitörésekor Rogers elszörnyedve hallgatta a nácik által elkövetett szörnyű tetteket, és úgy döntött, beáll a seregbe, hogy harcoljon világuralomra törekvő hatalom ellen. Törékeny testalkata és egészsége miatt elutasították a felvételi kérelmét, ám a család egy régi ismerőse, Chester Phillips tábornok megoldást kínál a kétségbeesett fiú számára: egy szigorúan titkos kísérletben vehet részt, amit Operation: Rebirth fedőnéven zajlik.
    Néhány teszteléssel eltöltött hét után beadnak neki egy “szuperkatona” szérumot, és “vita-rays” sugarakkal kezdik el bombázni, Roger fizikuma pedig gyökeresen átalakul: a legtökéletesebb testfelépítésre tesz szert, amit csak ember elérhet. Ezt követően intenzívv fizikai és taktikai tréningek során megy keresztül, három hónappal később pedig megkapja első küldetését, immár mint Amerika Kapitány. Elpusztíhatatlan pajzsával és újonnan szerzett harcászati szakértelmével Amerika Kapitány méltó ellenfele lesz minden gonosznak, az emberek szemében pedig hamarosan a szabadság jelképévé emelkedik."

    VálaszTörlés
  3. Egy jó régi képregény volt, egyébként. :-) Marveles, Pókemberrel és Vasemberrel egyetemben. Hollywood nem tud mit kitalálni, és képregény-adaptációkkal halmoz el minket. :-D

    VálaszTörlés
  4. Igaz, meg jönnek a feldolgozások (lásd R+J), és az előzményfilmek (Alien, X-men).

    VálaszTörlés
  5. Cris Evans,de csak azért tudom,mert kapom már nem is tudom honnan a hírlevelet és abban volt,h ő játsza Amerika kapitányt.
    :D

    VálaszTörlés
  6. Komolyan nem ismertem volna fel, ha nem tudom, hogy ő játssza. Akkor úgy látszik, nem vagyok egyedül:)

    VálaszTörlés