2010. október 13., szerda

Pitch Black - toldozva

   Most láttam a reklámban, hogy szombaton 21:30-kor lesz a kettesen.





















6 megjegyzés:

  1. Én csak emiatt a film miatt kedvelem Vin Dieselt. Olyan ez, mint Tom Cruise-nál a Született július 4-én. :)

    VálaszTörlés
  2. Asszem itt találkoztam vele először, úgyhogy hasonlóan vagyok:) Egyébként maga a film szerintem nagyon jó, nem is a lények fogtak meg (pedig az se semmi), hanem a három nap:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó film. Egyedi, ami a mai világban már nem kis dolog, nehéz újat kitalálni. A három nap, igen, fizikailag elég elgondolkodtató lenne, ha klasszikus mechanikából nem kettesem lett volna :-DDDD
    Asszem képtelenség lenne, hogy ekkora gravitációs térben megmaradjon egy bolygó, de a ki a francot érdekel ez :-DDDD

    VálaszTörlés
  4. Igen, az Alienek feltették a mércét:) Ha még csak egy bolygó lett volna! Az egyiknek még gyűrűi is voltak. Megvan a folytatása is (xboxon meg az egyik előzményt játszottam végig), ott sajnos nincs ilyen bolygóegyüttállás, de van más:)

    Levél folyamatban:)

    VálaszTörlés
  5. Hmm, némár, ezt a filmet én is láttam... nem rajongtam érte, és bevallom nem emlékszem a három bolygóra, de ahogy leszállt a sötétség és utána, arra igen, és az tetszett...

    VálaszTörlés
  6. Bejegyzés frissítve.

    Nálam abba kategóriába tartozik, ahol olyan filmek vannak mint pl.: Éjszaka a múzeumban: nem első látásra tetszett meg.
    A Pitch Blacket többször kellett megnéznem, hogy meg is értsem. Ehhez mondjuk hozzájárul az is, hogy az elején videón néztem, és az nem laptopminőségű. Viszont sosem féltem tőle, mert egyszer sem egyedül láttam, mindig volt valaki körülöttem. Ha egyedül néztem volna, biztos, hogy félnék tőle, de így inkább az érdekességeket nézem:)
    Több Nap, több bolygó, még egy mozgatható szerkentyű is van a bázison. De nem csak ez tetszett, hanem Riddick látása is. Meg ahogy a lények szemszögéből mutatják az embereket, az is tökjó.

    VálaszTörlés